KAHRAMANMARAŞ / GÖKSUN - Pr. Dr. Mehmet SAĞLAM Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Pr. Dr. Mehmet SAĞLAM Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Adres
CUMHURİYET MAH. ABDUL HAMİT HAN CAD. GÖKSUN ANADOLU LISESI KIZ ÖĞRENCI PANSIYONU NO: 47/1 İÇ KAPI NO: 1 GÖKSUN / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Daha yaşanılabilir bir hayat için temizliği ön planda tutarak, misafirlerimizin güler yüzlü ayrılmasını sağlayacak her türlü hizmeti en titiz şekli ile uygulamak.
Misyon
Bakanlığımız bünyesinde sosyal tesis olarak hizmet veren kurumumuzun misyonu; kurumumuzda konaklayan misafirlerimizin evlerindeki rahatlığına eşdeğer hizmet üretmek.
Başarılar
"TEMİZ İLÇE DUYARLI GÖKSUN PROJESİ" kapsamında Göksun Kaymakamlığı tarafından TEŞEKKÜR BELGESİ.
Otel Odası :16
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Toplamında 28 yatak kapasiteli olan kurumumuzda 4 adet tek kişilik oda, 10 adet iki kişilik oda ve 2 tane üç kişilik oda mevcuttur. 24 saat sıcak su hizmeti bulunmakla birlikte sınırsız wireless ile internet hizmeti verilmektedir.
Kalorifer - 24 Saat Sıcak Su Hizmeti
Ulaşım
Kahramanmaraş´tan Göksun Dolmuş´ları ile ulaşım sağlanabilir. Kayseri´den ve Malatya´dan şehirlerarası otobüs firmaları ile ulaşım sağlanmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kahramanmaraş İl Merkezine uzaklığı toplam 90 Km´dir. İlçe Merkezinde bulunmaktadır. Göksun Orman İşletme Şefliğinin karşısında bulunmaktadır.